Mijn favorieten

100% Verkoopbegeleiding

Een duidelijk ander werkwijze, effectief en persoonlijk. Een volledige service, dat is wat u van ons mag verwachten. Kennis en ervaring die samen met het NVM lidmaatschap garant staan voor een goede afwikkeling. Kortom een verkoopproces met zo min mogelijk zorgen voor u. U hoeft niet bang te zijn dat u iets over het hoofd ziet. Het is onze taak en verantwoordelijkheid dat alles omtrent uw woning goed geregeld is.
 

100% Makelaar en onafhankelijk

Voor alles wat te maken heeft met woningen kunt u bij ons terecht. Omdat uw belang bij ons voorop staat en wij dat aan u willen laten blijken kan men dus niet bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen, energieproducten of het energielabel. U krijgt van ons dan ook zwart op wit de garantie dat wij op géén enkele wijze betrokken zijn of belangen hebben bij het afsluiten van hypotheken, verzekeringen, energieproducten en het energielabel. Zelfs de woning van de koper van uw woning nemen wij niet in de verkoop zonder uw toestemming. 100% Makelaar betekent bij ons 100% specialist voor woningen, 100% specialist voor u.
 

No cure no pay

Ongeacht de marktomstandigheden werken wij volgens deze methode. Slechts werkelijk gemaakte promotiekosten worden in rekening gebracht. De opdracht is voor onbepaalde tijd en op ieder willekeurig moment opzegbaar. U betaalt de courtage pas als alles geregeld is en uw woning wordt overgedragen.

 

Sterk in presentatie

Een makkelijk leesbare brochure met originele teksten, heldere lay-out en een groot lettertype. Kortom geschikt voor uw tablet en smartphone. De makelaar met verstand van presenteren biedt de perfecte combinatie van kennis kunde voor de presentatie van vandaag. Goede informatie, eenvoud en een prettig gebruik is het resultaat. Uw huis krijgt op deze wijze meer aandacht omdat het gewoon leuker is om uw woning te bekijken. Onze betere en uitgebreidere presentatie met 3D-tekeningen, 360 graden foto en fotovideo’s wordt door Funda beloond met een betere positie.