Mijn favorieten

100% Taxeren

Als gecertificeerd lid van de NVM bieden wij u alle kwaliteit. Een gedegen ervaring en 100% onafhankelijkheid waarborgen dit. Uw taxatie wordt door alle banken geaccepteerd. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een snelle en goede afwikkeling. Neemt u rustig contact met ons op dan maken wij graag een afspraak met u.
 

NWWI Keurmerk

Sinds 2010 bestaat in Nederland het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties. Voor de consument is het belangrijk dat je kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Belangrijke financiële beslissingen in je leven. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden. Theo Keijzers is een van de deskundige en betrouwbare taxateurs voor de regio’s Helmond en Eindhoven zijn aangesloten bij het NWWI. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport. Meer informatie over het NWWI is te vinden op www.nwwi.nl.
Wij werken ook met andere keurmerken zoals TVI en Taxateursunie.

 

Duidelijk tarief

De tarieven van onze taxaties zijn scherp en duidelijk. Geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf. Afspraak is afspraak dus onverwachte extra kosten zijn voor onze rekening.